Pasztet z soczewicy - Red lentils pate' (A+)

Dla osoby która od niedawno przestała jeść mięso ważne jest aby zastępować produkty i stwarzać zamienniki. Dziś czas na pasztet. 


Potrzebujemy:

Soczewicę czerwoną
czosnek
cebulę
por
pieprz cayenne
pieprz w kulkach 
siemię lniane
sól

Co robimy?
1.
Gotujemy soczewicę w osolonej wodzie
2.
Podsmażamy czosnek , cebulę i pora.
3.
Wszystko razem miksujemy i dodajemy pieprz i siemię
4. 
Pieczemy około 40 min w tem 170 stopni



-------------------------------------
I am person who stopped eating meat 6 weeks ago, so it is important for me to replace products I have been eating for 29  years of my life.
Today recipe for a vegetarian pate'.

We need:

red lentils
garlic
onion
leeks
cayenne pepper
other pepper in balls
salt
linseed


What are we doing?

1.
We boil lentils in salted water

2.
We fry garlic, onion, leeks.

3.
We mix everything in food processor and we add peppers ,salt,linseeds.

4. 
Baking takes 40 min in 170 temperature.

I hope You like it:)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz