Dlaczego rozpustna? Dlatego że beza, śmietana i mascarpone to jest grzechu warte połączenie.
Bezę kupiłam gotową , przyznaję bez bicia :)
250 ml mascarpone
350 ml śmietany kremówki
2 łyżki cukru pudru
Jak?
1. Ubijamy śmietanę.
2. Gdy jest prawie ubita dodajemy mascarpone i cukier puder i miksujemy dalej.
3. Pucharki wypełniamy beza, krem, beza, krem i owoc do dekoracji u mnie jagody.
--------------------------------
Why wanton?
Because meringue, mascarpone, double cream and icing sugar is connection to die.
Meringue I bought ready one .
250 ml mascarpone
350 ml double cream
2 table spoon of icing sugar
How?
1. We beat double cream.
2. When the cream is almost ready we add mascarpone and icing sugar.
3.Our dessert me prepare like this ( layer of meringue, cream, meringue, cream and some fruit for decoration)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz