Zalewa z oliwą z oliwek - Olive oil Pickle (A+)

Przepis na macerowane sery, pestki, orzechy i inne tego typu produkty. Wspaniałe do sałatek i jako dodatek do śniadania.
Robiłam jakiś czas temu ale teraz zrobiłam na ostro więc dodaje ponownie. 
Widzę że grono zainteresowanych rośnie więc muszę was zapoznać i z tym przepisem.
Oczywiście jak najbardziej polecam dla diety grupy krwi A.


No nie mówcie że nie macie ochoty na takie smakołyki?

Potrzebujemy:
ser feta
suszone pomidory
jalapeno
marynowany pieprz
liście bazylii
orzeszki ziemne
pestki dyni
siemię lniane
ziarna słonecznika
estragon
oliwa z oliwek 

Jak?
Kroimy fetę i suszone pomidory.
Dorzucamy cała resztę składników, zalewamy oliwą i czekamy . 
Ja jem juz drugiego dnia , ale oczywiście po 3 dniach jest jeszcze bardziej smakowite.



-------------------

Recipe for macerated cheese, nuts, seeds and other similar products.
Good for salads or extra for sandwich.
I did something similar some time ago, this time we do it more spicy.

As I can see more visitors I would like to introduce some of my basics.
It is good for people on group blood diet , a.

We need:
feta cheese
sundried tomatoes
jalapeno
marinated peppercorn
fresh basil
peanuts
linseeds
sunflower seeds
pumpkin seeds'
olive oil
tarragon

How?
Cut feta and sundried tomatoes .
Add other indredients.
Pour olive oil.

I usually eat next day, but waiting more days will make it even better.





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz