Quesadillas , Ala Mexico, Vegetarian (A+)

Lubicie sery?????
Jeśli odpowiedz brzmi tak , to musicie spróbować tego przepisu.
Lista składników 2+. Wystarczą tak naprawdę tortilla i ser , ale oczywiście można zrobić jakie wam się podoba. Od kurczaka, przez wołowinę, szpinak, pieczarki, ser pleśniowy , chilli i pomidory.

Moje quesadillas będą wegeratiańskie i dobre dla ludzi na diecie krwi dla grupy A.


Składniki:
cebula
papryka czerwona
papryka zielona
pieczarki
kukurydza
pomidory z puszki
sól
pieprz
Wrapy
mozzarella

Jak?
Podsmażamy na oliwie cebulkę, papryki, pieczarki,kukurydzę pomidory z przyprawami.
Ma to być gęsta masa.
Nasępnie na rozgrzanej patelni układamy wrapa, gdy troszkę się spiecze, nakładamy farsz i mozzarellę.
Kiedy ser zaczyna się topić , przykrywamy drugim wrapem.
Pieczemy , następnie odwracamy wrap ale przypiec z obu stron.
Kroimy w trójkąty .
Podajemy z naturalnym greckim jogurtem i quacamole.

tip* można dodać ser żółty
*można wrzucić na chwilkę do pieca aby było bardziej chrupiące.










----------
Do You like cheese?
If the answear id Yes, you need to try this recipe.
List of ingredients 2+.
Tortilla wrap and cheese is enough really, but You can make it Your way, adding chicken, beef, spinach, mushrooms, blue cheese, chilli or tomato.

My recipe is good for vegetarian and people on groop A blood diet.

We need:
onion
red pepper
green pepper
mushrooms
sweeetcorn
tomato
salt
pepper
wraps
mozzarella

How?
Fry onion, peppers, mushrooms, sweetcorn, tomato, with spices on olive.
It needs to be pretty stiff.
On hot pan put wrap, fry it, add filling and mozzarella.
When u see cheese softening , put second wrap on top.
Fry , try to fry it both sides.
Take out, cut in traingles.
Serve with quacamole and natural greek style yogurt.

Tip*
You can put cheddar instead
You can put it to oven if You want it extra crunchy