Banana Bit

Ukochane ciasto mojego męża. Ma dużo kalorii, jest baaardzo słodkie i grzechu warte.
Jego zaletą jest łatwość przygotowania.


Składniki:
margaryna
2 opakowania herbatników
5 bananów
karmel w puszce
śmietana kremówka
polewa czekoladowa

Ruszamy:
1.
Rozgnieść ciasta na miazgę, połączyć z margaryną i ułożyć masą dno formy do pieczenia.



2.
Na naszej bazie układamy pokrojone banany.
3.
Na banany wylewamy nasz karmel z puszki.

4.
Na karmel układamy ubitą śmietanę, polewany czekoladą ( gdy polewa nie jest już gorąca).
5.
Powtarzamy kroki 2, 3 i 4.
6.
Dobrze żeby ciasto przed podaniem postało w lodówce około 2 godziny.


----------------------

Favorite & beloved cake of my hubby.
Has lot of calories , is very sweet and taste is worth to die for.
Benefits? Easy to prepare!!

Ingredients:
unsalted butter
2 packs plain biscuits
5 banana
caramel in can 
double cream
chocolate topping

Start:
1.
Crush biscuits, mix ith soft butter and put te base on bottom of baking tray.
2.
Put bananas on the base.
3.
Put caramel on banans.
4.
On caramel put whipped cream.
Next chocalate ( when it's not too warm).
5.
Reply steps 2,3 and 4.
6.
Make sure cake will be in fridge for at least 2 hours.